Hallitilan vuokraus

Itsepalveluhallin vuokrausta Ylöjärvellä

Lio’s Rent ja Palvelut vuokraa ajoneuvojen itsepalvelukorjaamotilaa. Itsepalveluhalli on tilava ja varusteltu palvelemaan huolto- ja korjaustarpeita monipuolisesti. Huoltotoimia varten hallista löytyy sekä nosturi että kattava perustyökaluvalikoima. Yrittäjä on autoalan ammattiosaaja ja neuvoo tarvittaessa korjausten ongelmatilanteissa. Lämmin hallitila on vuokrattavissa jokaisena viikonpäivänä kätevästi ajanvarauskalenterin kautta.

Varaa aika

HYVIN VARUSTETTU ITSEPALVELUHALLI

Itsepalveluhallissa voit tehdä korjaustyöt ja huollot sekä vaihtaa öljyt. Hallin nostin on luotettava ammattikäyttöön tarkoitettu työväline. Tilavaan halliin pääsee pakettiautollakin tekemään remontteja. 

 • Hallin koko on 60 m2

 • Nostimen kantokyky on 3000 kg

 • Nostin yltää 2 metrin korkeuteen

 • TUNTIVARAUS

  18 €

 • KOKO PÄIVÄN VARAUS

  75 €

 • JÄTTEEN KIERRÄTYS

  2 €

 • PERUUTTAMATON AIKA

  9 €

HALLITILAN KÄYTTÖOHJEET

 • Varattu aika

  Hallitila on varattavissa viikon kaikkina päivinä klo 8–20. Minimi varausaika on tunti. Koko päivän varaus on 75 € ja tuntihinta on 18 €. Varauksen alkaessa soita yrittäjä paikalle avaamaan ovet ja opastamaan tilojen käytössä. Varausmaksu peritään asiakkaalta paikan päällä. Ajokortista tai henkilökortista otetaan kopio varausmaksun yhteydessä. Varauksen päättyessä yrittäjä tulee hallille sulkemaan ovet. Lisäaikaa voit varata soittamalla. Jos työt tulevat valmiiksi etuajassa soita yrittäjälle, niin saat toimintaohjeet avaimen palauttamiseksi.

 • Nostin ja työkalut

  Hallitilassa on käytössä korjaus- ja huoltotöitä helpottava nostin ja asianmukaiset perustyökalut. Saat opastuksen nostimen käyttöön paikan päällä. Tutustu myös nostimen käyttöohjeisiin ennen käyttöä. Nostimen kantokykyä 3000 kg ei saa ylittää.

 • Hallitila

  Talviaikana hallitilan ovi tulee pitää suljettuna. Hallitilassa ei saa pitää autoa tyhjäkäynnillä. Hallitilan ilmanpoistojärjestelmä ei poista pakokaasuja riittävästi, joten auton käyttäminen sisätiloissa aiheuttaa vaaratilanteen siellä oleskelijoille.  

 • Jätteet ja siivous

  Huolehdimme siitä, että saat puhtaan työskentelytilan käyttöösi. Jätäthän sen puhtaana myös seuraavalle käyttäjälle. Tavarat tulee huolehtia oikeille paikoilleen ja roskat siivota pois. Siivoathan öljytahrat ja muut työskentelyn jäljet pois ennen vuokrauksen päättymistä. Hallissamme on öljyn keräilysäiliö, jonne öljyt tulee valuuttaa. Siivoamattomasta hallista perimme siivoukseen käytetyn ajan mukaisen maksun, vähintään 35 € kerralta sekä mahdolliset muut kulut.

 • Kielletyt työt

  Jos kunnostus- ja huoltotyöt vaativat hitsausta, tulee tämä mainita varauksen yhteydessä ja saada siihen lupa. Hitsaustöiden tekemiseen vaaditaan tekijältä voimassa oleva tulityökortti. Hallissa ei saa tehdä ruiskumaalaus- tai massaustöitä. Hallissa tulee noudattaa vastuullisia ja turvallisia työskentelytapoja sekä työturvallisuusmääräyksiä. Asiakas on itse vastuussa määräysten noudattamisesta.